Nume utilizator 
Parola 

A hosszan tartó fájdalom és a mozgáskorlátozottság hátterében leggyakrabban a csont- és izomrendszer betegségei állnak. Ezekkel foglalkozik az ortopédia. Ide tartoznak e szervrendszer alkotórészeit érintő sérülések, illetve gyulladás vagy kopás miatt bekövetkezett betegségek.

 

 

Ortopédiai szakorvosi kivizsgálás-gyógykezelés a Korall Klinikán. 

Kiemelten foglalkozunk a  hát és derékfájdalmak okainak megállapításával. A kezelés akár gyógyszeres akár műtéti is lehet. Az utóbbi elvégzéséhez kórházi háttér biztosított.

 

A felnőttkori  akut és  krónikus  végtag  fájdalmak eredete csak részletes kivizsgálással biztosítható.

 

Rendelőnkben mindezt elvégezzük és amennyiben a fájdalom nem mozgásszervi eredetű, hanem akár érrendszeri, vagy idegrendszeri elváltozások állnak a háttérben, házon belül a megfelelő szakorvoshoz irányítjuk.

 

A sportsérülések időbeni szakszerű ellátása és kezelése az egyedüli lehetőség, hogy a sportoló a maradandó elváltozásokat elkerülje. Ortopéd orvosunk avatott szakértője az ilyen jellegű sérülések ellátásának.

 

Az időskori  arthrosisok-izületi felrakódások, melyek a mozgást fájdalmasan akadályozzák, olyan ortopédiai szakterülethez tartoznak, melynek kezeléséhez nagy tapasztalatú szakorvos szükséges. Ortopéd orvosunk nagy beleérzéssel kezeli ezeket az időskori nyugodt pihenést tönkretevő fájdalmas végtagokat.

 

A lágyrész elváltozások a  mozgás szervrendszerében sokszor okai a különböző mozgások beszűkülésének. Kellő diagnózis után a megfelelő kezeléssel a panaszok megszüntethetők illetve mérsékelhetők.

 

 

Ortopéd szakorvosunk segítségére áll a kiváló laborháttér és a korszerű képalkotó diagnosztika

 

Dr Varga Lehel ( Debrecen )
Szakorvosi vizsgálat - sportorvoslás
150 Ron
Kontroll 75 Ron
Kontroll + injekció 100 Ron
Dr Borz Tibor
Ortopédiai szakrendelés 70 Ron
Kontroll 40 Ron

 

 

 

 
Előjegyzés
Az alábbi űrlap kitöltése és továbbítása után kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot a további részletek tisztázása érdekében.

* Név
* Telefonszám
* E-mail cim
* Kérjük válasszon egy szakot amelyre szeretne előjegyzést kérni:

* Időpont:
Megjegyzés


*Campuri obligatorii!
INTREBARI, PARERI, SUGGESTII
Daca ai nevoie de mai multe informatii trimite-ne o intrebare si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.
Numele:
E-mail:
Mesajul Dvs.

Trimite
All right reserved: Clinica Korall 2010. Created by: Webpole.ro