Nume utilizator 
Parola 
Suntem alaturi de Dumneavoastra!
Administrator  |  2010. 11. 03., 16.14
Suntem alaturi de Dumneavoastra!

Ideea acestui centru s-a nascut din necesitatea de a veni in intampinarea pacientului. Clinica Korall este la ora actuala o unitate medicala corect si bine structurata. Găzduit într-o clădire moderna în inima orasului, se distinge ca un spaţiu unic, prin atmosfera caldă şi elegantă.

Pornind de la principiul "pacientul are dreptul să fie tratat complet şi corect", s-a investit în trei direcţii principale: echipa de medici, echipamente şi locaţie.


Misiunea noastră este să întâmpinăm fiecare pacient cu grijă, să ne asigurăm că este investigat şi diagnosticat corect, că este tratat complet, la timp şi cu înalt profesionalism. Nu în ultimul rând, dorim să se simtă respectat în Clinica Korall. Pe scurt, dorim să oferim servicii medicale de calitate.

Avem credinţa că medicina fără ajutorul tehnicii nu mai poate fi imaginată, dar că, fără omenie şi respect pentru valorile morale, aceasta rămâne doar o meserie.

Suntem onoraţi şi mândri că, prin intermediul unei echipe de medici -din tara, si strainatate- de elită, putem oferi clienţilor noştri servicii medicale de cel mai înalt nivel profesional.

Pornind de la principiul "nu există boli, există bolnavi", asigurăm servicii medicale integrate, adaptate nevoilor individuale, promptitudine şi rapiditate în redobandirea şi menţinerea celui mai preţios bun al omului: sănătatea.

Procesul de diagnosticare se sprijină pe investigaţii realizate cu ajutorul unor echipamente ultraperformante, unele dintre ele introduse în premieră în Romania.

 

 

 

 
All right reserved: Clinica Korall 2010. Created by: Webpole.ro